Naix NacióMotor, el nou temàtic per als apassionats del motor

NacióMotor està fet i pensat per als amants dels cotxes, les motos, i tot el que faça olor de benzina

NacióMotor, el nou temàtic de NacióDigital
NacióMotor, el nou temàtic de NacióDigital
Redacció
03 d'abril del 2016
Actualitzat el 06 d'abril a la 13:09h
Els apassionats del món del motor disposen per fi d’un canal temàtic de proximitat, fet en primera persona i en català.

NacióMotor és el nou espai de NacióDigital dedicat a les darreres novetats en motos, cotxes i tots els vehicles que es moguen a motor, innovacions tecnològiques, energies alternatives i tendències. Els continguts d'este nou espai abastaran des de l’arribada dels Smart Cars i la mobilitat del futur a les Smart Cities, fins a rutes per redescobrir el patrimoni cultural i natural del nostre país, consells de conducció, manteniment i seguretat viària. NacióMotor està fet i pensat per als amants dels cotxes, les motos, i tot el que faça olor de benzina.

A més, s’hi farà un seguiment del món de la competició i de l’esport base, posant de relleu les futures promeses i explicant la llarga història i tradició del món del motor que rau a Catalunya: marques, curses i personatges mítics del nostre país. També s’exposaran les característiques tècniques i de conducció dels nous models d’automòbil que surten al mercat en un to distès i entenedor, però rigorós.

Al capdavant del projecte hi ha l’empresa CS infomotor amb Josep Chaume, pilot en diverses especialitats de dues i quatre rodes, i campió de Catalunya de curses de muntanya, i Ferran Boada, especialista del món del motor i de l’audiovisual.

Amb la posada en marxa de NacióMotor, Nació Digital continua amb el seu procés d’expansió, que també s’ha vist reforçat amb les edicions territorials acabades d’estrenar de NacióTarragona, NacióReus, NacióCerdanya i NacióSitges. Tot plegat amb l’objectiu de consolidar el lideratge de NacióDigital, que fa més d’un any que és el diari digital més llegit en llengua catalana, segons l'ODJ.

NacióMotor també es pot seguir a Twitter i Facebook.