Gandesa i Corbera d'Ebre creen un paquet turístic que combina batalla de l'Ebre i cultura del vi

Redacció
24 de març del 2016
Actualitzat a les 12:09h
Imatge del poble vell de Corbera d'Ebre.
Imatge del poble vell de Corbera d'Ebre. | Sofia Cabanes

Quatre agents turístics de Corbera d'Ebre i Gandesa han posat en marxa esta Setmana Santa un nou paquet turístic que combina la batalla de l'Ebre i el vi. Es tracta de l'anomenat Tiquet Batalla de l'Ebre i Enoturisme, que promouen el Celler Cooperatiu i el Centre d’Estudis de la Batalla de l’Ebre (CEBE) de Gandesa, i l’Associació del Poble Vell i l’exposició La trinxera de Corbera d’Ebre. Este tiquet oferix al visitant la possibilitat de conèixer el celler modernista de Gandesa, obra de l'arquitecte Cèsar Martinell; les ruïnes del Poble Vell de Corbera d'Ebre i les exposicions sobre la batalla de l'Ebre del CEBE i de La trinxera, per un preu conjunt de 10 euros i amb una durada d'un any.

Els impulsors de la iniciativa consideren que amb el Tiquet Batalla de l'Ebre i Enoturisme s'oferix la possibilitat de visitar els quatre espais d’una manera àgil i còmoda, i molt més econòmica que adquirint les entrades per separat, amb la qual cosa el turista pot tindre una visió de conjunt del que va significar la batalla de l'Ebre a la Terra Alta i, alhora, conèixer la importància que té la cultura del vi al territori. 

El tiquet dóna accés lliure als indrets vinculats a la batalla de l'Ebre (CEBE, Poble Vell i La trinxera) i en el cas del Celler Cooperatiu de Gandesa dóna dret a una visita guiada per l'interior de l'edifici que culmina amb un tast de quatre dels vins elaborats per la cooperativa gandesana.

Els tiquets es poden adquirir indistintament a qualsevol dels equipaments que promouen la iniciativa.