Expoebre introduïx el sector de la decoració per créixer en expositors i visitants

Obrirà portes el 28 d'abril

Redacció
11 de març del 2016
Actualitzat el 13 de març a la 13:12h
La fira reunirà 175 expositors i romandrà oberta fins diumenge.
La fira reunirà 175 expositors i romandrà oberta fins diumenge. | S.B.

Expoebre tornarà a obrir portes el pròxim 28 d'abril en una edició que incorpora diferents novetats amb l'objectiu d'atraure nous expositors i visitants. La fira mantindrà sectors diferenciats dedicats al turisme, l'artesania i el medi ambient, amb l'11è Saló Ebreambient, ja consolidats després de l'aposta feta en les últimes edicions, i n'incorpora un de nou sobre parament de la llar, decoració i jardineria. La presència de diferents empreses al territori dedicades a este àmbit i l'època en què es fa Expoebre han contribuït a apostar per un sector que podria ajudar a incrementar el nombre d'expositors (184 l'any passat) i el de visitants. Esta setmana han presentat la nova imatge i els detalls de la propera edició d'Expoebre el president de Fira Tortosa, Emili Lehmann, i el director, Ramon Ferrando.
 
Lehmann ha qualificat Expoebre com "la fira de la primavera", un concepte que s’incorpora a la imatge corporativa. “Els visitants d'Expoebre també descobriran un canvi d'imatge pel que fa a distribució, dins del pavelló firal, amb sis grans illes als espais centrals que convidaran a passejar i a mirar d'una manera diferent a la dels tradicionals passadissos transversals”, ha assegurat l’organització en una nota de premsa.
 
Per tal d'afavorir la vinguda de nous expositors, Fira Tortosa introduïx una bonificació del 25 % per als estands d'empreses amb menys de 3 anys de vida. Per a la resta es mantenen els preus. Pensant en un component més lúdic, i per tal d'atreure un públic més ampli -especialment famílies-, s'habilitarà un espai amb activitats diverses i tallers formatius vinculats als diferents sectors representats a Expoebre.
 
Pel que fa a l'espai exterior, i aprofitant el repunt que està vivint el sector de l'automoció després d'uns anys molt difícils, la zona dedicada a l'exposició de vehicles creix fins a un 20 per cent.
Entre les activitats paral·leles, que encara s'estan acabant de definir, es recupera la piraguada  del diumenge 1 de maig, vinculada al saló Ebreambient.