Joan Alginet renuncia a l'acta de regidor de l'Ajuntament de Deltebre

Arguix motius "estrictament personals i professionals"

Joan Alginet va ser número 2 a la llista de Compromís d'Esquerres - Socialistes per Deltebre i actualment exercia de regidor a l'oposició.
Joan Alginet va ser número 2 a la llista de Compromís d'Esquerres - Socialistes per Deltebre i actualment exercia de regidor a l'oposició. | Cedida
Redacció
09 de març del 2016
Actualitzat el 10 de març a la 13:32h

Joan Alginet va ser número 2 a la llista de Compromís d'Esquerres - Socialistes per Deltebre i actualment exercia de regidor a l'oposició. Foto: Cedida


El regidor de Compromís d’Esquerres – Socialistes per Deltebre, Joan Alginet, ha fet oficial este dimarts en el ple de l’Ajuntament la renúncia a l’acta de regidor. Ha estat al final de la sessió plenària quan Alginet ha exposat que es tracta d’una decisió “meditada des de fa mesos” i motivada per raons “estrictament personals i professionals” que li impedixen “dedicar més temps a la tasca de regidor”, tot i que també ha argumentat que necessita “una etapa de reflexió personal”. “Ha arribat moment de posar un punt i a part i ser coherent amb els meus principis i plantejar-me nous reptes personals i professionals”, ha manifestat.

“He intentat ser conseqüent i coherent en allò que penso i desitjo que és la llibertat del meu país i sé que això ha entrat en contradicció en la línia oficial del partit i d’alguns militants i simpatitzants de Deltebre, als quals demano disculpes”, ha manifestat també durant el seu discurs. Alginet, que va ser regidor d’Ensenyament, Cultura, Mitjans, Comerç i Turisme durant la legislatura passada, va ser una de les veus més crítiques amb la direcció nacional del PSC, partit del qual va deixar de ser militant. Malgrat això, Alginet ha subratllat que continua fent seus els “ideals, sentiments i anhels de tot allò que ha representat el PSC a Deltebre des del restabliment de la democràcia”.