Sortegem lots de tíquets per a la Festa de la Carxofa, dissabte a Amposta

990_1456163417canalocarxofa
990_1456163417canalocarxofa
Redacció
22 de febrer del 2016
Actualitzat el 23 de febrer a les 11:46h

La carxofa es coronarà el proper dissabte 27 de febrer a Amposta com a protagonista de l’horta i la cuina ebrenca, en una nova edició de la Festa de la Carxofa, que tindrà lloc al Pavelló firal a partir de les 11 hores. Els restauradors prepararan delícies culinàries que tindran la carxofa com a ingredient principal i que evidencien la creativitat i la sabiesa gastronòmica que es mou a les seues cuines, i també l’Ajuntament prepara un tast que inclou: 2 carxofes, botifarra, baldana, torrada de pa i all i oli). Esta Festa de la Carxofa s’emmarca en les XIII Jornades Gastronòmiques de la Carxofa, en les que prenen part, fins el proper 19 de març, nou restaurants i una pastisseria d'Amposta i el Poble Nou del Delta. Més informació.

Aguaita.cat us oferix la possibilitat de guanyar alguns dels lots que posem a sorteig per gaudir de la Festa de la Carxofa dissabte. Concretament, són 6 lots, que inclouen, cadascun, tres tíquets per a tres degustacions dels plats preparats pels restauradors i un tíquet del tast de l’Ajuntament.

Per participar en el sorteig només cal que ompliu el formulari que trobareu més avall amb les vostres dades. Teniu temps per participar-hi fins el proper divendres 26 de febrer a les 09.00 hores. El nom de la persona guanyadora se sabrà el mateix divendres a la tarda.

Recordeu que només podeu inscriure-us una vegada, en cas contrari sereu eliminats del llistat de participants. Sort!