Els regants retiren el títol de ‘molt honorable’ a l'expresident Pujol

per S.C. , Amposta, 21 de febrer de 2016 a les 21:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de febrer de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Placa commemorativa de la inauguració de la seu de la Comunitat de Regants de la Dreta, a Amposta. Foto: Sofia Cabanes


El 29 de juliol del passat 2014 Jordi Pujol va renunciar a tots els seus càrrecs honorífics a a CDC, així com a tots els privilegis derivats de la seua condició d'expresident, inclòs el tracte protocol·lari de "molt honorable", després d'haver fet públic que durant 34 anys ha mantingut una fortuna amagada a Andorra.


Des d'aleshores, institucions públiques de tots els estaments han aprovat la retirada de plaques commemoratives d'inauguracions fetes per l'expresident, on hi figurava la nomenclatura de "molt honorable". Altres, han optat per esborrar, amb formes més o menys barroeres, esta menció. 

Este ha sigut el cas a la seu social de la Comunitat de Regants de la Dreta, a Amposta. Divendres passat, en la visita de la nova consellera d'Agricultura Meritxell Serret a les jornades sobre ‘Vulnerabilitat dels Deltes en front del canvi climàtic’, es va poder observar com, de la placa d'inauguració, se n'ha tapat el "molt honorable" amb una espècie de cinta aïllant de color negre.

 

 

Participació