Localitzat sa i estalvi el menor desaparegut a l'Ametlla de Mar

Redacció
18 de febrer del 2016
Actualitzat a les 17:23h
ACTUALITZACIÓ | Dijous 17.11 hores

El menor que estava sent buscat per la Policia Local i els Mossos després que ahir no tornés a casa seua, a l'Ametlla de Mar, ha estat localitzat sa i estalvi. Així han informat fonts municipals, que han explicat que a hores d'ara el noi, de 14 anys, s'ha pogut reunir amb la família i els cossos policials per explicar el per què de la seua desaparició.

INFORMACIÓ | Dijous 13.43 hores

La Policia Local de l'Ametlla de Mar i els Mossos d'Esquadra treballen en la recerca d'un menor d'edat desaparegut des d'ahir la nit en esta població del Baix Ebre.

Segons apunten fonts policials, el xiquet, de 14 anys, hauria marxat ahir a la nit de casa de forma voluntària i ja no va tornar. La Policia Local de l'Ametlla ha difòs la foto del menor a travès de les xarxes socials i ha fet una crida general per contactar amb els cossos de seguretat per si si se'n té cap notícia.
 El dispositiu de recerca inclou l'Ametlla de Mar, així com mitjans de transport públic i centres sanitaris. Qualsevol persona que puga aportar informació, ha de trucar al 112 als Mossos d'Esquadra o a la Policia Local de l'Ametlla.