Quatre candidats opten a ser el representant de l'alcalde al Poble Nou

Redacció
16 de febrer del 2016
Actualitzat a les 14:54h
El passat 11 de febrer es va tancar el termini per a la presentació de candidatures al procés participatiu d'elecció del representant de l'alcalde d'Amposta al Poble Nou. Quatre persones majors de 18 anys i empadronades a Poble Nou han presentat candidatura per a l'elecció, que tindrà lloc el proper 3 d'abril.
 
Les persones interessades en formar la mesa electoral poden manifestar la seva voluntat de formar-ne part a través d'una instància genèrica que podran presentar electrònicament a través de la web de l'Ajuntament o presencialment al registre de la casa consistorial, des del dia després de la publicació al DOGC del decret de convocatòria i durant els següents 15 dies hàbils. El sorteig s’efectuarà el 9 de març a les 12h. a l'Ajuntament d'Amposta.
 
La campanya s'iniciarà el dia següent a la publicació al DOGC del decret de convocatòria i finalitza a les 00h. del dia de la consulta, que serà el 3 d'abril. La mesa estarà ubicada a la Casa de la Vila del Poble Nou i l'horari de votació serà de 9h de 20h.
 
Quant al cens electoral, podran votar els majors de 16 anys empadronats al Poble Nou a 31 de desembre de 2015. En total, són unes 150 persones sobre una població d'unes 180 persones. Pel que fa a la pregunta, serà  'Dels següents candidats, qui vols que siga el representant de l'alcaldia al Poble Nou del Delta? Només pots marcar afirmativament una opció' Tot seguit hi haurà els noms dels diferents candidats.

Serà el primer cop que una pedania esculla el seu representant al seu Ajuntament a partir de la Llei de consultes catalana.