Els transportistes rebutgen prohibir el pas de camions per l'N-340

La proposta la va fer dijous passat el conseller d'Interior, Jordi Jané

Redacció
15 de febrer del 2016
Actualitzat a la 13:37h
Els talls han provocat el col·lapse de la ciculació a l'N-340 i retencions de fins a 9 km a l'AP-7.
Els talls han provocat el col·lapse de la ciculació a l'N-340 i retencions de fins a 9 km a l'AP-7. | Sofia Cabanes


La Federació d'Autotransportistes de Tarragona (FEAT) ha mostrat el seu rebuig frontal a la proposta feta dijous passat pel conseller d'Interior, Jordi Jané, de prohibir el pas de camions per l'N-340 com a mesura per reduir l'alta sinistralitat d'esta via. 

La FEAT remarca que el problema de l'N-340 no és tant l'alt volum de trànsit que registra, sinó que la carretera "ha esdevingut obsoleta". Els transportistes consideren que la mesura proposada per Jané hauria de ser "absolutament excepcional" i hauria de "venir acompanyada d’una alternativa amb les mateixes condicions d’ús"  per als transportistes.

LA FEAT manifesta que és molt injust que se’ls prohibisca circular per l’N-340 i es vegen obligats a pagar peatges, per la qual cosa insistixen en reclamar la gratuïtat de l'AP-7. 

Els alcaldes de l’Ebre, els del Pacte de Berà i la Federació de Transportistes (FEAT) han anunciat que convoquen dos talls de trànsit simultanis a l’N-340 al Vendrell (Baix Penedès) i al Perelló (Baix Ebre) el dissabte 19 de març -dia en què comencen les vacances de Setmana Santa- per reivindicar la gratuïtat de l’autopista AP-7. Els talls aniran acompanyats de marxes lentes per l'AP-7.