Correos estrena un mata-segells amb motius gastronòmics d’Alcanar

Cítrics i llagostins, dos dels productes típics de la localitat, al nou mata-segells.
Cítrics i llagostins, dos dels productes típics de la localitat, al nou mata-segells.
Redacció
10 de febrer del 2016
Actualitzat a les 16:27h
L’oficina de Correos d’Alcanar, estrena avui un mata-segells especial amb el qual es pretén contribuir a la promoció turística del municipi, tot destacant els seus principals atractius: la producció agrícola de cítrics, la tradició pesquera i la restauració de qualitat.

Este mata-segells, que estarà permanentment a l’oficina des d’avui, ha estat dissenyat per atendre les peticions dels veïns de la localitat, els filatèlics i els turistes que desitgen estampar-lo a les seues trameses postals, enriquint-les així amb la singular referència a la gastronomia d’Alcanar.

A més de la imatge evocadora dels productes típics, al mata-segells apareix el nom de la població i la data de l’enviament. Així, Alcanar i la seua oferta turística viatjaran per tot el món plasmats a les cartes i postals que s’envien des de l’oficina.

Correos ha emès enguany 40 mata-segells turístics destinats a les oficines postals més importants de Catalunya, dissenyats per col·laborar amb la promoció turística, fent difusió de llocs i monuments emblemàtics mitjançant els enviaments de correspondència.