Denunciat el propietari d’un bar a La Sénia per simular-hi un robatori

Redacció
04 de febrer del 2016
Actualitzat el 18 de febrer a les 20:48h
Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Amposta van denunciar el passat dia 28 de gener un home de 48 anys, nacionalitat espanyola i veí de La Sènia per simular un robatori en un bar de la seua propietat i sostreure els diners d’una màquina recreativa després de forçar-la.

Els fets es remunten al passat 15 de gener, quan el propietari d’un bar del municipi va denunciar davant els Mossos d’Esquadra que havia estat víctima d’un robatori en el seu establiment, al qual havien accedit mitjançant el forçament d’una de les portes.

El denunciant va explicar als agents que de l’interior del local havien sostret els diners d’una màquina escurabutxaques que també havia estat forçada.

Els agents van iniciar una investigació que va poder determinar, segons els indicis obtinguts, que l’autor dels fets va ser el mateix propietari que es presentava com a víctima.

L’home ha estat denunciat pels policies com a presumpte autor d’una simulació de delicte i també per un robatori amb força a la màquina recreativa propietat d’una empresa operadora.

Els Mossos d’Esquadra recorden que denunciar falsament i simular un delicte està recollit en l’article 457 del Codi Penal i pot implicar fins i tot la detenció del denunciant, i a afegixen que “estes conductes generen el malbaratament de recursos policials i judicials”.