L'ANC mobilitza més de 50 autocars per a la manifestació del 7-F

L’Assemblea de les Terres de l’Ebre supera les 2.500 inscripcions per a la paella popular de germanor prevista per després de la manifestació

Redacció
04 de febrer del 2016
Actualitzat el 18 de febrer a les 20:46h
Samarretes amb el nus, el símbol de la lluita antitransvasista.
Samarretes amb el nus, el símbol de la lluita antitransvasista. | Plataforma en Defensa de l'Ebre

L’Assemblea Nacional Catalana ha mobilitzat 50 autocars que desplaçaran a Amposta unes 3.000 persones per a la manifestació d'este diumenge contra el nou Pla Hidrològic de la Conca de l'Ebre. L'ANC ha mostrat així el seu suport a la protesta que, assegura, representa "un nou atac frontal per part del govern espanyol". L'ANC defensa en un comunicat que "només amb les eines d’un estat independent podrem gestionar els nostres recursos naturals, podrem contribuir a l’equilibri territorial de les nostres comarques i podrem treballar per una economia sostenible". 

D'altra banda,  l'ANC de les Terres de l’Ebre ha hagut de tancar les inscripcions a la paella popular que organitza al pavelló d’Amposta, un cop acabada la manifestació, després d’arribar a les 2.500 persones inscrites.

El dinar comptarà amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Adam Tomàs, qui donarà la benvinguda als comensals, el president de l’Assemblea Jordi Sànchez, el coordinador de les Terres de l’Ebre de l’ANC i un portaveu de la Plataforma en defensa de l’Ebre.