Deltebre inaugura l’Espai Assistencial Joan Santigosa amb un servei de rehabilitació

Redacció
02 de febrer del 2016
Actualitzat el 18 de febrer a les 20:40h
Un moment de la inauguració del nou equipament a Deltebre.
Un moment de la inauguració del nou equipament a Deltebre. | Ajuntament de Deltebre

L’Ajuntament de Deltebre ha posat en funcionament l’Espai Assistencial Dr. Santigosa, un centre que acull la nova base d’ambulàncies i el servei de rehabilitació per atendre les persones que necessiten determinades cures mediques i atencions especials.

El centre no només donarà servei a la ciutadania del municipi sinó que també a les poblacions veïnes. Per això, l’Ajuntament de Deltebre ha cedit un dels espais del nou centre assistencial, durant els proper 10 anys, per dur-hi a terme el servei de rehabilitació. A canvi, l’empresa adjudicatària ha realitzat la inversió necessària i l’adquisició de nous aparells.

El gerent de l’Institut Català de la Salut, Pere Àngel Montserrat, ha manifestat que “este nou espai és una molt bona notícia per a la ciutadania, atès que rebrà un millor servei, i també per als professionals, ja que d’unes condicions òptimes per a fer la seua faena”.

L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que ”és molt important mantindre este servei a Deltebre atès que suposa un gran benefici per a totes aquelles persones del municipi que, diàriament, necessiten esta atenció especialitzada”. De fet, l’alcalde ha recordat que “l’actual equip de govern ha treballant intensament i incansablement per assegurar el manteniment del servei de rehabilitació a Deltebre”. Finalment, Soler ha afegit que “disposar d’este equipament reafirma la nostra condició de capitalitat del Delta de l’Ebre”.

En honor del doctor Joan Santigosa
El centre ha estat inaugurat per Toni Santigosa, fill de Joan Santigosa qui, durant tota la seua trajectòria professional es va dedicar a l’atenció a les persones del municipi al Centre d’Atenció Primària de Deltebre. En este sentit, Soler ha recordat que “el doctor Joan Santigosa era una d’aquelles persones admirades, referents i estimades per la ciutadania del municipi gràcies a la seua tasca i dedicació al servei de la població”.

Està previst que el centre, a curt termini, done més serveis a la ciutadania de Deltebre mitjançant la instal·lació de la Federació d’Entitats de les Terres de l’Ebre. La regidora d’Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, ha destacat que “el servei a la gent del municipi és un dels pilars més rellevants per a l’actual equip de govern”. De fet, Ventura ha recordat que “el pressupost d’aquest 2016 contempla un augment del 111% en la partida d’atenció a les persones”.