Sessió informativa a la Terra Alta sobre el programa d’FP dual remunerada a Alemanya

Redacció
04 de gener del 2016
Actualitzat a les 17:48h
990_1451926096fpdual
990_1451926096fpdual

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza una sessió informativa adreçada als jóvens de menys de 30 anys sobre el programa de formació professional dual remunerada a Alemanya (CatAzubi 2016), finançat pel Ministeri Federal de Treball i Afers Socials d'Alemanya, el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), el Ministeri d'Ocupació i Seguretat Social, i el Fons Social Europeu. La sessió tindrà lloc el dia 12 de gener, a les 11.00 h, al Centre Empresarial Terra Alta, situat al polígon industrial de Gandesa, amb la presència dels responsables del programa. 

Esta iniciativa oferix als jóvens de menys de 30 anys la possibilitat de seguir un programa de formació professional treballant en empreses d'Alemanya de forma remunerada i amb contracte laboral en la modalitat d'aprenentatge, amb cotització a la Seguretat Social del país centreeuropeu. La formació professional dual és un sistema educatiu altament reconegut internacionalment, ja que combina l'aprenentatge pràctic en empreses amb estudis teòrics en instituts de formació professional. D'esta manera, les empreses invertixen en jóvens amb ambicions per assegurar la seua competitivitat i el seu creixement a llarg termini.

CatAzubi 2016 oferix la possibilitat als participants d'obtindre una subvenció que inclou un curs de 450 hores d'alemany, el desplaçament a Alemanya i un sou per poder afrontar el cost de la vida mentre es desenvolupen els estudis. El ventall de professions que es poden aprendre és variat, des d'oficis tecnicoindustrials i professions artesanals fins a oficis del sector de l'hostaleria i la restauració.

Les persones interessades a assistir a la sessió s'hi poden inscriure aquí