L’Ajuntament de Roquetes aprova un pressupost de 6 milions per al 2016

El 6% del total es destinarà a despesa social

Redacció
28 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:24h
Sessió plenària d'aprovació del pressupost, a l'Ajuntament de Roquetes.
Sessió plenària d'aprovació del pressupost, a l'Ajuntament de Roquetes. | Ajuntament de Roquetes

L'Ajuntament de Roquetes ha aprovat en sessió Plenària Extraordinària, celebrada el passat dimarts 22 de desembre, el Pressupost General per a l'exercici 2016, amb un import de 6 milions d’euros. El pressupost s'ha aprovat amb els vots favorables de l'equip de Govern format per ERC i CiU i també el vot favorable de PxC, l'abstenció del PP i el vot en contra de PSC i EiPR (Entesa i Progrés per Roquetes).

El pressupost del 2016 s'ha augmentat un 3,40% respecte al del 2015. L'apartat d'inversions representa el 5,43% del pressupost i hi destaca una partida de 100.000 euros destinada a la compra dels terrenys on s'està construint el nou CAP de Roquetes. També cal destacar la partida destinada a despesa social, que serà el 6% del total del pressupost del 2016.

La regidora d’ERC responsable de l’àrea d’Hisenda, Tere Moreso, ha qualificat el pressupost de “molt ajustat, realista i social”. Cal tenir en compte, però, que només les partides destinades al funcionament diari de l’Ajuntament i el pagament dels préstecs ja representen el 88% del total del pressupost.