Tres ferits greus més a l'N-340 en una col·lisió entre dos vehicles a La Ràpita

Redacció
25 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de gener del 2016 a les 19:54h
El sinistre d'ahir, una col·lisió entre dos vehicles a La Ràpita.
El sinistre d'ahir, una col·lisió entre dos vehicles a La Ràpita. | Pere Piñol

La sinistralitat de la N-340 no s’atura. Ahir, vespra de Nadal, van col·lisionar dos vehicles a l’alçada del punt quilòmètric 1.072, al pas d’esta carretera per La Ràpita, quan passaven cinc minuts de les set de la tarda. A conseqüència d’este enèssim accident, tres persones van resultar ferides de gravetat, i van haver de ser traslladades a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa amb contussions i fractures.

El sinistre va obligar a tallar la carretera en els dos sentits de la marxa, la qual cosa va provocar llargues retencions de vehicles, i es van fer desviaments obligatoris per l’autopista AP-7. Una hora i tres quarts després la situació, segons el Servei Català de Trànsit, va quedar normalitzada.

Precisament ahir al migdia el moviment veïnal ebrenc es va plantar a les portes de la delegació del Ministeri de Foment a Tarragona per presentar la campanya ‘Prou!’, que engeguen este festes nadalenques. El que es preten és seguir conscienciant la ciutadania de la perillositat de la carretera per tal de sumar pressió amb l’objectiu que l’Administració es decidisca d’una vegada a imposar la gratuïtat a l’autopista AP-7. Segons va explicar el copresident de la Federació d’Associacions de Veïns d’Amposta, Llorenç Navarro, es pintaran siluetes als punts on hi ha hagut accidents per conscienciar i sensibilitzar els conductors.