Bel aposta per la defensa del cabal ecològic com una de les seues prioritats

Democràcia i Llibertat presenta les seues propostes mediambientals a Amposta

Redacció
09 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de gener del 2016 a les 19:08h
El cap de llista al Congrés del Diputats per Tarragona de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel,  acompanyat per membres de la candidatura al Congrés i al Senat, a Amposta.
El cap de llista al Congrés del Diputats per Tarragona de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel, acompanyat per membres de la candidatura al Congrés i al Senat, a Amposta. | Cedida

El cap de llista al Congrés del Diputats per Tarragona de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel, acompanyat per membres de la candidatura al Congrés i al Senat, a Amposta. Foto: Cedida



El cap de llista al Congrés per Tarragona de Democràcia i Llibertat, Ferran Bel, va presentar este divendres a Amposta les propostes en polítiques ambientals de la seua candidatura.
 
Bel assegura que “la candidatura de Democràcia i Llibertat defensarà fermament el cabal ecològic proposat per la Comissió per a la Sostenibilitat de les Terres de l’Ebre" i treballà "per canviar els projectes expansius plantejats per alguna altra comunitat autònoma espanyola". El també alcalde de Tortosa ha posat èmfasi en el fet "que si Catalunya esdevé independent, el cabal ecològic no estaria imposat per la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE)". Segons Bel, el programa de Democràcia Llibertat "exigeix la modificació del cabal ambiental establert al pla hidrològic de la conca de l’Ebre".
 
D’altra banda, Ferran Bel va fer referència a la necessitat d’inversions en infraestructures ambientals per al Delta i tota la costa de la demarcació, i a mesures de foment de les energies renovables amb seguretat jurídica. Bel ha denunciat que “al llarg dels últims anys el pressupost per actuacions de manteniment per a la costa de la demarcació s’ha reduït de forma escandalosa”