Ciscar denuncia que l'anterior govern ampostí va pagar 40.000 euros per la llum del bar del Parc dels Xiribecs

Redacció
03 de desembre del 2015
Actualitzat el 12 de gener del 2016 a les 19:05h
El bar del parc dels Xiribecs és de gestió privada.
El bar del parc dels Xiribecs és de gestió privada.

El regidor German Ciscar ha demanat a l'equip de govern d'Esquerra d'Amposta una investigació perquè "es depuren responsabilitats tant entre els polítics com entre els funcionaris" responsables que l'Ajuntament, amb anterior equip de govern al front, pagués  durant els últims quatre anys la factura de la llum del bar que hi ha al Parc dels Xiribecs, de gestió privada. En el torn de precs i preguntes del ple municipal, Ciscar va reclamar esta investigació tot assenyalant que durant quatre anys el consistori ha pagat prop de "40.000 euros en factures".

"Vull saber per què s'ha produït esta situació", reclama. "No poden al·legar que no ho coneixien, per dos motius", afirma Ciscar, "per una banda, perquè va ser l'exalcalde Manel Ferré qui va signar l'alta de la llum, i per l'altra, perquè a les factures revisades, apareix el comentari 'Ull, bar del Parc dels Xiribecs i per tant, eren coneixedors de la situació; no poden al·legar ignorància", assegura Ciscar en una nota de premsa emesa per l’Ajuntament, tot acusant "d'amiguismes" l'equip de govern anterior de Convergència i Unió. "CiU i els seus amiguets feien el que volien", exposa Ciscar.

El regidor també destaca que "això ha sortit a la llum perquè hi hagut un canvi de govern que ha permès accedir a la informació". "Abans, demanàvem informes i no els els donaven; ara sí", diu.