Deltebre comptarà amb una zona d'ensinistrament de gossos de caça

L'Ajuntament arriba a un acord amb les societats de caçadors del municipi

Redacció
26 de novembre del 2015
Actualitzat a les 11:28h
L’Ajuntament de Deltebre ha signat un conveni de col·laboració amb les societats de caçadors de Jesús i Maria i Sant Miquel de La Cava per tal de cedir-los els terrenys d’un arrossar i destinar-los a activitats d’ensinistrament i d’entrenament de gossos de caça.

Estos terrenys, que ocupen una superfície de set jornals, estan ubicats al bell mig del Delta i actualment s'estaven conreant per al cultiu de l'arròs. L’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat “la bona voluntat i la col·laboració de les dues societat de caçadors per tal de tirar endavant aquest projecte”.

El tinent d’alcalde d’Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha explicat que “amb esta actuació es dóna una resposta i una solució a les demandes que han estat realitzant els caçadors de manera continuada durant molt de temps”. Franch també ha destacat que “amb la posada en funcionament d’este camp, els caçadors podran tenir una zona per a entrenar els gossos durant tot l’any i, al mateix temps, per a ensinistrar els gossos de caça”.

Amb esta cessió, que serà indefinida fins que l’Ajuntament no vulga utilitzar els terrenys per a una altra activitat, les dues societats de caçadors es comprometen a fer-se càrrec de la neteja i manteniment de la finca, així com delimitar, tancar i protegir-la per tal d’evitar que els gossos a ensinistrar puguen causar danys als conreus veïns.