Els centres educatius d'Ulldecona participen en un concurs de vídeos sobre mobilitat sostenible

Redacció
10 de novembre del 2015
Actualitzat a les 23:37h
Imatge del vídeo amb què participa l'Institut d'Ulldecona.
Imatge del vídeo amb què participa l'Institut d'Ulldecona.


En el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2015, els centres educatius d'Ulldecona participen en el concurs de vídeos per la Mobilitat Sostenible, que promou el Departament de de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. 

El tema escollit en el vídeo és una bicicletada pel terme d'Ulldecona amb l'alumnat de l'escola i de l'Institut i organitzada pel comitè ambiental local, format per polítics i tècnics de l'Ajuntament  i també per l'alumnat, professors i familiars d'alumnes.

Este és el tercer any que l'Institut Manuel Sales i Ferré du a terme l'iniciativa. El seus projectes com a Escola Verda l'han fet mereixedor d'estar preseleccionat per formar part del concurs pilot de vídeos sobre la mobilitat sostenible, que es poden trobar al youtube.

El premi del concurs pilot 'Vídeos per la mobilitat sostenible' serà el transport gratuït (anada i tornada) en tren, autobús o ferrocarril en un radi de 75 km des del centre, per als alumnes del grup que hi hagen participat, juntament amb els seus professors.

El jurat valorarà la qualitat de l'acció i també del vídeo, per emetre el seu veredicte, que valdrà la meitat de la puntuació total. L'altra meitat s'avaluarà a partir del suport que el vídeo obtinga al YouTube, és a dir, valorant el nombre de 'likes' que cliquen al vídeo els usuaris de YouTube.