Dos equips ebrencs, a les fases finals del concurs de DJ ‘Vive Ahora Talent’

Redacció
01 de novembre del 2015
Actualitzat el 02 de novembre a les 9:21h
Joan Roca, en una imatge promocional al concurs.
Joan Roca, en una imatge promocional al concurs. | Cedida

Dos equips ebrencs han aconseguit pasar a les fases finals del concurs de DJ ‘Vive Ahora Talent’ organitzat l’agència Ron Barceló i el seu segell discogràfic, Desalia Músic, amb la intenció de captar i promocionar joves talents que no només sàpiguen punxar, sinó també aptituds en el món audiovisual, les relacions publiques i les xarxes socials. Els dos equips de les Terres de l’Ebre que han aconseguit entrar entre els 90 que queden dels 400 inicials del concurs són  els formats per Joan Roca & Joss Subirats, i el constituït Àlex Montes, Jordi Mulet, José Luis Rosales i Ana Rodríguez. Els equips figuren com a inscrits a Amposta, tot i que alguns components també són de la Ràpita, Deltebre i els Muntells (Sant Jaume d’Enveja).

Els dos equips ja han passat les dos primeres fases, en les quals havien de superar uns reptes, segons ha explicat Joan Roca. “En primer lloc, havíem de produir un vídeo demostrant que ens sabem ‘vendre’ de cara a fora i promocionar-lo a través de les xarxes socials i, en el segon, calia demostrar la vàlua a la taula de mescles i igualment donar difusió d’un vídeo amb el making of”, comenta el DJ ampostí.

Ara es troben davant la nova fase, en què han de captar l’atenció dels mitjans de comunicació. Els finalistes del concurs podran prendre part en una sèrie de cursos especialitzats i el guanyador podrà formar part de la festa Desalia, a la República Dominicana, en la qual assistixen alguns dels millors DJ internacionals.