Servei de bus urbà a Amposta per Tots Sants

Redacció
30 d'octubre del 2015
Actualitzat el 31 d'octubre a les 10:26h
Coincidint amb la festivitat de Tot Sants, diumenge 1 de novembre hi haurà servei de bus urbà per connectar la ciutat amb el cementiri. Cada mitja hora, de les 8.30 i fins les 13.00 i de les 15.30 fins les 19.00, el bus connectarà les parades habituals que hi ha a la ciutat amb una parada específica al davant del cementiri.

També amb l'objectiu de facilitar l'arribada de la gent al cementiri, dissabte 31 d'octubre, el bus, que circularà amb el seu horari habitual, farà parada també al cementeri. Només a primera hora de dissabte, els usuaris que vulguen baixar en esta zona, hauran d'avisar quan pugen al vehicle.
Esta modificació puntual del servei s'ha fet després que el Partit dels Socialistes ho sol·licités en l'últim ple. L'objectiu de l'equip de govern és, però, que a partir de l'any vinent es puga planificar un calendari amb les variacions i ampliacions necessàries per donar el millor servei de transport públic a la ciutadania. En este sentit, el regidor de Governació, Miquel Subirats, ha assegurat que "es treballarà amb la concessionària del servei per garantir la millor cobertura".