Vols tastar el llagostí rapitenc? Participa al nostre sorteig!

Entra al sorteig de dos paks de 4 tickets per a la Diada del Llagostí que se celebrarà a la Ràpita el proper 7 de novembre

Redacció
27 d'octubre del 2015
Actualitzat el 30 d'octubre a les 18:27h
Un dels plats que es podrà degustar durant estes cites gastronòmiques.
Un dels plats que es podrà degustar durant estes cites gastronòmiques. | Sofia Cabanes

El llagostí serà el protagonista de la gastronomia rapitenca el proper mes de novembre. El proper dissabte dia 7 se celebrarà la diada gastronòmica dedicada a este producte i que enguany arriba a la seva 13a edició. El certamen es portarà a terme a la plaça del pavelló firal, on l’organització preveu repartir entre 2.000 i 3.000 racions de llagostins cuinats de diferents maneres. Llagostins caramel·litzats amb cruixent de porro i sala romesco; milfulls de llagostí, ceps, mató i espinacs; o niu de patata violeta a la tòfona de Morella, llagostins i ou de guatlla, són algunes de les receptes que s’hi podran degustar, al costat de plats més tradicions com els llagostins a l’estil mariner que cuinaran els pescadors de la Confraria Verge del Carme.
 
En la tretzena Diada del Llagostí hi participaran un total de 12 restaurants i 11 productors agroalimentaris que formen part del Col·lectiu de Cuina la Ràpita-Delta de l’Ebre. El tiquet de degustació tindrà un preu de 5 euros, amb consumició inclosa.
 
El mateix dissabte 7 de novembre, es donarà el tret de sortida a les Jornades Gastronòmiques del Llagostí que es portaran a terme als restaurants de la localitat fins al 8 de desembre. En esta ocasió, els vuit establiments participants oferiran menús especials a partir de 30 euros, amb tot inclòs.

Aguaita.cat, amb la col·laboració de la Regidoria de Turisme de la Ràpita sorteja 2 packs de 4 tickets per a la diada del proper dia 7, cadascun dels quals inclou degustació i beguda. Aquí podeu consultar de quines degustacions constarà la diada i també els menús de les jornades gastronòmiques.

Per paticipar, ompliu el formulari que trobareu a sota. Les inscripcions es tancaran el proper dijous 5 de novembre.