Més de 50.000 euros d’inversió en millores als col·legis de La Ràpita

Redacció
23 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 18:04h
El gruix de les actuacions es van dur a terme aprofitant les vacances d'estiu.
El gruix de les actuacions es van dur a terme aprofitant les vacances d'estiu. | Ajuntament de la Ràpita

L’Ajuntament de la Ràpita ha invertit més de 50.000 euros per portar a terme diverses obres de manteniment i millores als col·legis públics del municipi dutes a terme aprofitant les vacances d'estiu, en les que va quedar pendent la instal·lació d’una tanca metàl·lica de seguretat al col·legi Carles III que, a hores d’ara, ja és una realitat.  Amb esta instal·lació, s'ha donat per finalitzat el conjunt d’actuacions impulsades pel govern municipal i que “responen a demandes fetes per les direccions dels propis centres des de fa temps”, segons ha destacat el regidor d’Ensenyament, Àlex Cervera.

Al col·legi Carles III s’ha restituït el paviment de la pista esportiva, que presentava diverses esquerdes, i s’ha arranjat el patí de l’àrea d’educació infantil. També s’ha millorat l’accés al centre des de l’Avinguda Jaume Perepons (canvi de porta, col·locació d’un passamans...) i de l’accés dels vehicles d’emergència. Pel que fa al col·legi Horta Vella, s’ha tirat a terra una paret per tal d’unir dos aules de dimensions reduïdes i s’ha adequat l’espai amb mobiliari i enllumenat nous. A més, en este col·legi, que va ser objecte d’una profunda reforma i ampliació ara fa quasi set anys, s’ha millorat l’enllumenat exterior.

La Regidoria d’Ensenyament treballa ara prioritàriament en la consecució del projecte de menjador escolar del col·legi Carles III.