La Generalitat treurà a licitació la reforma de la carretera T-334 entre Horta i Bot abans d’acabar l’any

Redacció
21 d'octubre del 2015
Actualitzat a les 14:09h
Tram de la carretera entre Bot i Horta.
Tram de la carretera entre Bot i Horta. | Google Street View

La Generalitat té previst treure a concurs públic la rehabilitació del paviment de la carretera T-334 entre Horta de Sant Joan i Bot abans d’acabar l’any. Així ho va donar a conèixer ahir el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, després del consell de direcció.

La carretera T-334 actualment es troba molt deteriorada en alguns trams i suporta tot el trànsit rodat que es desplaça entre el nord i el sud de la Terra Alta. “És una carretera que dóna problemes sobretot a l’hivern, amb les gelades i la neu, i s’utilitza també per a transport escolar, amb els autobusos que viatgen des d’Arnes i Horta de Sant Joan fins a l’Institut de Gandesa”, assegura Pallarés.

De fet, fa tres anys ja es va efectuar una primera intervenció, on es va tornar a asfaltar alguns trams de la carretera. En els propers mesos, però, està previst que es rehabiliten altres trams que van quedar pendents. Segons Pallarés, el cost de les intervencions oscil·larà entre els 200.000 i els 500.000 euros, “depenent de les necessitats que tingui la carretera” i dels trams on es necessiti una intervenció urgent.