Lluís Salvadó (JxS): «Estes són unes eleccions que només les podrem celebrar una vegada a la vida»

Redacció
27 de setembre del 2015
Actualitzat a les 19:28h
990_1443339334lluis_salvado
990_1443339334lluis_salvado | S.B.

Lluís Salvadó ha votat poc després de les 9 del matí a l'Església Nova de la Ràpita. Foto: S.B.


El secretari general adjunt d’ERC i número 6 a la llista de Junts pel Sí a la demarcació de Tarragona, Lluís Salvadó, ha estat un dels primers candidats ebrencs a votar. Ho ha fet a les 9 del matí al col·legi electoral de l’Església Nova, de Sant Carles de la Ràpita. “És un dia de molts de nervis. Esperem que s’acabe ràpid. Estes són unes eleccions que només les podrem celebrar una vegada a la vida. Tots som molts conscients que ens hi juguem molt”, ha afirmat després de dipositar el seu vot a l’urna.

Salvadó ha demanat una resposta “absolutament massiva i favorable per al ‘Sí’. Si hi ha un sí majoritari, esperem que des de tot arreu, des de Madrid, Brussel·les... es reconega el resultat, perquè és l’únic que poden fer els demòcrates”.

El candidat de Junts pel Sí ha vaticinat que “el resultat serà molt ajustat”. “Esperem tindre més del 50% dels vots favorables al sí, perquè el mandat democràtic siga clar i rotund i ningú puga posar en dubte quin és el mandat dels ciutadans del nostre país”. 

Germà Bel, a Barcelona
El cap de llista de Junts pel Sí a la demarcació de Tarragona, Germà Bel, no viurà la jornada electoral des de les Terres de l'Ebre. El seu col·legi electoral es troba a les Cases d'Alcanar, però Bel ja va votar per correu fa uns dies i s'ha desplaçat a Barcelona per seguir els resultats des d'allà.