La circulació de trens entre Tortosa i l'Aldea quedarà tallada per unes obres a la canonada del minitransvasament

El tall es produirà entre el divendres 4 de setembre i el dilluns 7 de setembre | La connexió fins a l'estació de l'Aldea es farà amb autobusos

Redacció
01 de setembre del 2015
Actualitzat el 13 de setembre a les 9:43h
Estació de tren de l'Aldea.
Estació de tren de l'Aldea. | S.B.

Estació de tren de l'Aldea. Foto: S.B.



Unes obres del Consorci d’Aigües de Tarragona obligaran a tallar la circulació de trens entre l'estació de Campredó i la de l'Aldea entre el divendres 4 de setembre i el dilluns 7 de setembre. Per este motiu, la connexió entre Tortosa i l’Aldea es farà amb autobusos.
 
Les obres formen part del projecte de manteniment i millora de la canonada del Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT). El tall de la via ferroviària s’efectuarà a l’alçada de Campredó, per la qual cosa quedarà interromput el trànsit dels trens amb destinació o sortida a Tortosa en el tram l’Aldea-Tortosa. 

Els treballs s’emmarquen en el procés de manteniment i reparació de canonades afectades pel procés de corrosió per carbonatació del formigó. La solució adoptada consistix en la construcció d’un nou pas que creua la línia fèrria del ramal l’Aldea-Tortosa, a l’alçada del Mas de la Missa, a Campredó, mitjançant un marc de 4,50 x 2,50 m de dimensions interiors i amb una longitud de 40 metres, i que en futurs manteniments permetrà que es puga treballar sense haver d’interrompre el trànsit ferroviari.

El CAT lamenta en una nota les molèsties que puguen ocasionar estes obres als viatgers, però subratlla que "atesa l’envergadura de l’obra s’han adoptat totes les mesures per minimitzar-ne la durada i restablir el servei tan bon punt queden enllestits els treballs".