Marató de música tradicional este dissabte a Roquetes

Arriba el 22è Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre, l'Hort de la Música

Redacció
28 d'agost del 2015
Actualitzat a les 15:38h
Este dissabte se celebrarà a Roquetes la 22a edició del Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre, l'Hort de la Música. A més de la marató de música tradicional també hi haurà una fira de productes artesanals i una trobada de puntaires del territori.

Enguany el Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre ha convidat per primera vegada a la Tuna Folk, un grup tuner i folklòric de les Terres de l'Ebre, que donarà un toc diferent amb la seua fusió musical. El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Roquetes, Sisco Ollé, ha destacat la importància del festival per potenciar la música tradicional.

El cantador Joseret i Rondalla amb els grallers de Roquetes s'encarregaran de l'obertura de la marató de música tradicional. Arturo Gaya, representant de l'empresa Tubal Espectacles, encarregada de l'organització del Tradicionàrius, ha explicat que la marató de música popular tindrà, com sempre, la fórmula habitual de concert i ball.

El primer dels concerts anirà a càrrec del Pont d'Arcalís, que presentaran un nou disc i nova formació. A continuació, amb gairebé tres hores d'espectacle, actuaran de forma conjunta Quico el Cálio, el Noi i el Mut de Ferreries amb la Cobla Catalana dels Sons Essencials i tancarà esta entrega l'Orquestrina Trama, la divertida banda que posa la música a Comediants en el seu darrer espectacle.

Hores abans del Tradicionàrius, a les 17.30 h de la tarda, es farà una trobada de puntaires i la inauguració de la Fira de Productes Artesanals.