Romeva i la campanya 'Fes-te candidat pel sí', este dissabte a Tortosa

Raül Romeva, Germà Bel, Carme Forcadell, Lluís Salvadó i Meritxell Roigé, a l'acte de Junts pel Sí

Redacció
21 d'agost del 2015
Actualitzat el 06 de setembre a les 10:26h
Romeva, al tren en direcció a Tortosa, on participa demà en l'acte de la campanya 'Fes-te candidat pel Sí'.
Romeva, al tren en direcció a Tortosa, on participa demà en l'acte de la campanya 'Fes-te candidat pel Sí'. | (via @JuntsPelSi)

Tortosa és, este dissabte, la primera parada de la propera ruta de presentacions a través de la qual Junts pel Sí estén la campanya Fes-te candidat pel sí arreu del país. El cap de llista, Raül Romeva, estarà els propers dies a Tortosa, Tarragona, Girona i Lleida i s’allotjarà en cases particulars, segons la nota que ha emès la candidatura. L’acte a Tortosa tindrà lloc a partir de les 12.00 hores a la plaça de Barcelona (mercat) i comptarà amb la participació, a més de Romeva, de Germà Bel, cap de llista per Tarragona; Carme Forcadell, número 2 per Barcelona, i de Lluís Salvadó i Meritxell Roigé, als llocs 6 i 8 de la candidatura per Tarragona respectivament.

Esta tarda, Junts pel Sí ha llençat una piulada amb una fotografia de Romeva al tren, a l’estació de França, anunciant l’imminent desplaçament a Tortosa. La piulada ha estat resposta amb alguns comentaris al·lusius als retards i la deficiència del servei ferroviari a les línies que enllacen amb les Terres de l’Ebre.

En este periple, Romeva passarà per Tortosa i Tarragona demà, diumenge a Girona i dilluns a Lleida, i s’aniran presentant els candidats per cada demarcació.
 La campanya Fes-te candidat pel sí és molt a prop d'aconseguir l'objectiu d'igualar els 40.900 voluntaris del 9-N a través del web www.juntspelsi.cat.