Les piscines de Móra d’Ebre emularan el riu Ebre

La piscina municipal de Móra d’Ebre lluirà nova imatge, ambientada en el riu Ebre.
La piscina municipal de Móra d’Ebre lluirà nova imatge, ambientada en el riu Ebre.
Andreu Prunera
21 d'agost del 2015
Actualitzat el 22 d'agost a les 9:39h

Móra d’Ebre tindrà noves piscines l’estiu vinent. El consistori té previst iniciar les obres pocs dies després que finalitze l’actual campanya de bany, abans d’arribar al novembre. La intervenció consistirà en la substitució de les basses de les tres piscines, que es reubicaran en línia recta, emulant el cabal del riu Ebre, i també s’instal·laran equipaments d’esbarjo infantils ambientats en la vegetació del bosc de ribera. També està previst que es construïsquen de nou els vestidors i els accessos a l’equipament.

L’alcalde de Móra d’Ebre, Joan Piñol, assegura que “tot i que les obres ja s’haguessen pogut emprendre abans de la campanya d’estiu, era un risc iniciar-les ja que qualsevol imprevist hauria pogut afectar la temporada”. Per això, Piñol defensa la decisió d’iniciar les intervencions amb l’arribada de la tardor. “Móra d’Ebre tindrà un equipament de primer ordre, que serà un atractiu tant pels qui utilitzen la piscina com una mitjà d’esbarjo com pels que es dediquen a l’esport o i també cursos de natació per a xiquets”.

El nou complex té un pressupost de gairebé mig milió d’euros, gairebé 300.000 euros dels quals els assumirà la Generalitat mitjançant un PUOSC, mentre que la resta –poc més de 200.000 euros- aniran a càrrec de l’Ajuntament de Móra d’Ebre.