Vols assistir al concert de Boney M Show a la Ràpita? Sortegem 3 invitacions dobles!

Redacció
24 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:11h
Bobby Farrell amb les 3 cantants actuals del Boney M Show.
Bobby Farrell amb les 3 cantants actuals del Boney M Show.

Bobby Farrell amb les 3 cantants actuals del Boney M Show.



El proper 14 d’agost La Ràpita viurà una de les cites ineludibles d’este estiu. Un cap de cartell en tota regla. La festa del 15è aniversari de les mítiques ‘Partinando’ durà a les nostres terres les melodies que van fer ballar tota una generació en les nits d'estiu de la mà dels Boney M Show, la formació que ha recollit l’herència d’aquell llegendari grup d’origen antillà i que va aconseguir fama mundial a mitjans dels 70.

Cançons com Daddy Cool, Sunny, Rivers of Babylon, No woman, no cry, Brown Girl In The Ring, El Lute, Hooray Horay! It's a Holi-Holyday, que ja formen part de la memòria col·lectiva, tornaran a sonar en viu a l’estadi de la Devesa.

El 1986, deu anys després del seu llançament amb la seva formació original, el grup acumulava 18 discos de platí, 15 discos d'or i prop de 150 milions d'unitats venudes a tot el món. Aquell mateix any el grup desapareix; no obstant això es reunia de tant en tant per aparicions esporàdiques en televisió i recordar els seus èxits més populars. Des de llavors i fins al 2010, el mític component masculí del grup Bobby Farrell i les 3 cantants del Boney M Show han mantingut el llegat amb l’espectacle que vindrà a la Ràpita. Ho faran amb un cantant nou, això sí, ja que Farrell va morir al 2010.

Les entrades per a l’espectacle dels 15 anys de la ‘Partinando’ es poden adquirir de forma anticipada i al preu de 15 euros a totes les botigues de l’Electro Hiper Europa del territori. El mateix dia del concert es vendran a taquilla al preu de 18 euros. L’obertura de portes a l’Estadi Municipal de la Devesa serà a les 23.30.

Si vols aconseguir entrar-hi de franc, l'aguaita.cat sorteja 3 invitacions dobles amb les quals podràs acudir al concert amb una altra persona. Només has d'omplir el formulari que t'adjuntem a continuació.