Mor el conductor d’un camió en un nou accident a l’N-340, a Camarles

Redacció
22 de juliol del 2015
Actualitzat a les 18:38h
Imatge dels camions accidentats.
Imatge dels camions accidentats. | Javi Ibáñez


El conductor d’un camió ha mort esta matinada en una col·lisió per envestida amb un altre camió a la carretera N-340, a Camarles. El sinistre s'ha registrat al punt quilomètric 1.092 de la N-340 a Camarles. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 01.55 h.

Per causes que encara s’estan investigant, el  conductor d’un camió ha mort com a conseqüència d’una col·lisió per envestida entre el vehicle en què viatjava i un altre camió. A més, la topada ha causat dos ferits menys greus; el conductor del l’altre camió implicat i l’acompanyant de la víctima mortal. Ambdós han estat traslladats per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.

Este nou accident mortal a una de les vies amb més sinistralitat de tot Catalunya ha tingut lloc poc abans de les dos del matí i hi ha acudit cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i dos patrulles dels Mossos d’Esquadra.

Pel que fa a l’afectació viària, en aquests moments la circulació està tallada a la N-340 a Camarles en direcció Barcelona. El trànsit es desvia per una calçada lateral a la N-340.
 

Un dels camions accidentats transportava fruita. Foto: Javi Ibáñez