La venda de bitllets a Móra la Nova es farà amb màquines expenedores

Territori anuncia este acord amb Renfe i Adif per garantir el servei

Redacció
17 de juliol del 2015
Actualitzat el 03 d'agost a les 9:22h
La de Móra la Nova és l'estació principal de la línia R15 a les Terres de l'Ebre.
La de Móra la Nova és l'estació principal de la línia R15 a les Terres de l'Ebre. | Sílvia Berbís

Després que la Plataforma Trens Dignes denunciés esta setmana que ADIF preveu tancar la taquilla de venda de bitllets a l’estació de Móra la Nova, este divendres el departament de Territori i Sostenibilitat ha anunciat que ha arribat a un acord amb Renfe i Adif per tal de mantenir la venda de bitllets a l’estació de referència a la Ribera d’Ebre, però que es farà a través de màquines expenedores.

Segons els termes de l’acord, les noves màquines expenedores haurien d’estar instal·lades en poques setmanes.

Ahir mateix el delegat del govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, manifestava que en la visita a les Terres de l’Ebre, el secretari general de Mobilitat, Ricard Font, havia estat fent gestions telefòniques amb Renfe per tal d’arribar a una solució.

Tanmateix i com a mesura de rebuig a una actuació que consideren una injustícia, la Plataforma Trens Dignes manté la protesta d'este dissabte a les 11.30 h al pàrquing de la plaça de l’Estació de Tren de Móra la Nova.

L’acció de protesta compta amb el suport dels consells comarcals de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta, diferents ajuntaments de referència de les esmentades comarques (com Móra la Nova, Móra d’Ebre, Flix, Vinebre o Gandesa) i plataformes en defensa del transport ferroviari.