Móra d'Ebre acull la Mostra de Vins de la Ribera d'Ebre 2015

990_1437116146mostra-vins
990_1437116146mostra-vins
Redacció
17 de juliol del 2015
Actualitzat el 18 de juliol a les 9:44h
La regidoria de Festes i la Comissió de Festes de l’Ajuntament de Móra d’Ebre organitzen la segona edició de la Mostra de Vins de la Ribera d'Ebre, certamen que tindrà lloc a la plaça de l'Estrella avui divendres i demà dissabte 18 de juliol, a partir de les 19 hores. L'objectiu de la mostra és donar a conèixer els vins i les cerveses artesanes elaborats a la comarca, maridats amb tapes elaborades pel restaurant Le Loup de Móra d'Ebre.

L'organització posarà a la venda tiquets de 5 degustacions al preu de 5 euros. La copa es vendrà a 1,5 euros i inclourà un portacopes de regal.

Els productors i els qqcellers participants a la Mostra seran: Aibar 1895, de Darmós;  Bio Paumerà, de Rasquera; Celler Anguera Domènech, de Darmós; Celler Pedrola, de Miravet; Cooperativa Agrícola, de la Serra d'Almos; Molí de Rué, de Vinebre; Vins Suñer, de Ginestar; Ginesart Cervesa Artesana, de Ginestar; L’Anjub (cervesa artesana), de Vinebre.

Avui divendres, a les les 19 h, s’obrirà la zona de vins, cerveses i tapes, on es comptarà amb l’ambientació musical d’Anna Chiva Vocal Lounge. A les 20 h, hi haurà un taller de tast de vins de la Ribera amb maridatge. A les 21.30 h,  començarà l’espectacle Màgia d’Aprop, amb el Mag Edgard. El músic miravetà Èric Vinaixa oferirà un concert acústic a les 23 h i tancarà la jornada una sessió de chill out amb Djames.

Demà s’obrirà la mostra a la mateixa hora, i en este cas l’ambientació musical anirà a càrrec del  saxofonista Claudio Marrero. A les 20 h, s’oferirà un taller de tast de cervesa artesana de la Ribera amb maridatge. A les 21.30 h, hi haurà l’espectacle Fly Brothers, de la Companyia Circumbilics, Eba & Alvino Tena oferiran un concert a les 23 h, i es clouran les activitats de la mostra amb la Djames.