Una trentena d'artesans, a la primera edició del Crafty Day Amposta

Serà el proper dissabte 18 de juliol, al carrer Major

990_1436866482Craftydaypetit2015
990_1436866482Craftydaypetit2015
Redacció
14 de juliol del 2015
Actualitzat a les 11:36h
El proper dissabte 18 de juliol, el carrer Major d'Amposta s'omplirà de manualitats i artesania. Serà dins la primera edició del Crafty Day Amposta, un mercadet d'articles d'artesania organitzat per l'àrea de Comerç i Mercat Municipal d'Amposta que entre les deu del matí i fins les nou del vespre concentrarà fins a 33 artesans, que exposaran els seus productes de joieria, tèxtil, decoració i il·lustració. Scrapbooking, crochet o patchwork són només algunes de les manualitats que es podran veure al llarg del dia al carrer Major.

A més de la fira, a partir de les 19.00 hores hi haurà música en vinils amb el DJ Jordi Soulet. Punxarà música estil soul, rithm'n'blues i garatge. Tal i com ha explicat la regidora de Comerç i Mercat Municipal d'Amposta, Susanna Sancho, esta fira naix tant de la voluntat dels comerciants del carrer Major com del propi ajuntament per dinamitzar l'activitat al voltant d'esta zona del municipi. “La nostra voluntat és donar continuïtat a este tipus d'activitats, per atraure a la gent i que tinguen Amposta com un referent a l'hora de fer les seues compres”, ha assenyalat Sancho.

En este sentit, la regidora també ha explicat que l'Àrea de Comerç i Mercat Municipal té previst fer un estudi de la zona del centre de la ciutat (la plaça del Mercat, els carrers del voltant i el carrer Major) per estudiar la implantació que hi ha de comerç a la zona i els locals comercials buits.

Fins el moment, al carrer Major només es feien el Mercat a la Plaça al maig i la fira de Santa Llúcia al desembre.