El president de l'ANC fa una crida a participar demà a Tortosa en la campanya 'On tot comença'

A partir de les 17 hores, al parc municipal Teodor González

Redacció
04 de juliol del 2015
Actualitzat el 06 de juliol a les 8:52h
990_1435996575jordi-sanchez1
990_1435996575jordi-sanchez1
El president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha fet una crida per assistir demà diumenge 5 de juliol a l’acte central de la campanya On tot comença, que tindrà lloc al parc Teodor González de Tortosa. Amb esta acció organitzada per l'ANC a les Terres de l'Ebre, este territori donarà el tret de sortida per a tot el país en esta campanya que té per objectiu incentivar la ciutadania amb arguments en favor de l'independentisme per guanyar les eleccions del 27 de setembre i per construir la nova república catalana.

Jordi Sánchez participarà en els parlaments d’este acte inicial a les Terres de l’Ebre, en el qual s’abordarà específicament la qüestió de l’equilibri territorial. Per fer-ho, a més de Sánchez, intervindran en els parlaments, a partir de les 18.30 hores, Montse Castellà, portaveu de la Plataforma Trens dignes; Aurora Forés, d’Unió de Pagesos, i  Manolo Tomàs, de la Plataforma en Defensa de l’Ebre.

Tots els assistents també participaran en la construcció d’un punter humà i escriuran missatges amb idees de com voldrien o s’imaginen que ha de ser la futura república catalana.

Abans dels parlaments i de la construcció del punter, a partir de les 17.00 hores, hi haurà una festa infantil amb tallers i unflables i, per tancar l’acte, hi actuarà el grup Crator.

Podeu veure la crida de Jordi Sánchez en este vídeo:
 
 

El president de l'ANC fent una cria a assistir el diumenge 5 de juliol al primer acte central de campanya Ara és l'hora, al parc Teodor González de Tortosa.

Posted by Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre on dimecres, 1 / juliol / 2015