El Poblenou tindrà mesa electoral el 27-S

Josep Joan Pla, nou representant de l’alcalde a este nucli urbà del delta de l'Ebre

Redacció
02 de juliol del 2015
Actualitzat el 06 de juliol a les 9:13h
Els veïns del Poblenou del Delta no hauran de desplaçar-se ja fins a Amposta per poder dipositar el seu vot. A les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre podran fer-ho al Poblenou, un fet que no s’ha produït en les últimes dècades. I és que la junta electoral de zona ubicarà una mesa a l’edifici de l’ajuntament d'este nucli urbà del Delta.

“Aprofitant les eleccions del 27-S, la junta electoral de zona ens va demanar quines meses volíem ubicar al municipi”, explica l’alcalde, Adam Tomàs, “i vam veure-ho com una oportunitat per donar resposta a esta reclamació històrica dels veïns del Poblenou”. Es tracta d’un proposta que el grup municipal d’Esquerra d’Amposta i també del seu representant al Poblenou, Josep Joan Pla. “Durant moltes legislatures s’ha reclamat al ple esta petició sense resultats i ara estem molt satisfets perquè és un dels primers compromisos electorals que complirem amb el Poblenou”, afegix Tomàs.

En el ple extraordinari de dilluns es va nomenar Josep Joan Pla com a representant de l’alcalde al Poblenou del Delta. Pla, que tindrà una dedicació del 50 % (de 20 hores), tindrà una retribució de 1.314 euros mensuals bruts, “els mateixos que l’anterior representant, tot i que amb més dedicació”, assenyala l’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs.

Amb tot, Tomàs ja ha avançat que el consistori treballa amb l’objectiu de poder convocar un procés participatiu, “com es fa en altres poblacions similars”, per escollir el representant de l’alcalde al Poblenou. “Esperem que tot puga estar enllestit per poder fer este procés a principis de l’any vinent com a molt tard”, ha afegit l’alcalde d’Amposta.