CiU Amposta vol una auditoria externa sobre els comptes de l'Ajuntament

Redacció
30 de juny del 2015
Actualitzat el 01 de juliol a les 8:44h
Roda de premsa del grup municipal de CiU a Amposta este matí.
Roda de premsa del grup municipal de CiU a Amposta este matí. | Cedida

Roda de premsa del grup municipal de CiU a Amposta este matí. Foto: Cedida
 

Els set regidors que componen el grup municipal de Convergència i Unió a Amposta han explicat avui quines seran les àrees que tenen assignades cadascun d’ells i també s’ha presentat Isabel Ferré, anterior primera tinent d’alcalde i regidora d’Obres i Hisenda com a portaveu del primer grup de l’oposició.

Així, Isabel Ferré, a banda de les funcions de portaveu entrarà a formar part de les comissions d’obres, empresa i hisenda. Manolita Cid estarà a les de noves tecnologies, ensenyament i cultura i també a la de governació. Rosita Pertegaz s’incorpora a la comissió d’empresa, la de comerç i també a mitjans de comunicació. A la comissió de turisme estarà Francesc Paz, que també formarà part de la d’obres i hisenda. Mar Panisello estarà present a les comissions de noves tecnologies, ensenyament i cultura, serveis socials, comerç i també a la de mitjans de comunicació. Albert Roig formarà part de les comissions d’esports, serveis socials i serveis municipals on també estarà Josep Tomàs juntament amb les de turisme i governació.

Els regidors de convergència han anunciat que tindran un horari d’atenció al públic de dilluns a divendres de 10 del matí a 1 del migdia per atendre a tots els ciutadans que vulguen resoldre alguna qüestió o tinguen algun dubte. A més, qualsevol persona també s’hi pot adreçar al correu electrònic [email protected]

Després de que tingués lloc dilluns al vespre el primer ple per aprovar el cartipàs municipal, Isabel Ferré ha explicat que “volem deixar temps perquè el nou equip de govern faça la seua faena i prenga les decisions, perquè és a ells a qui els hi toca ara fer-ho”, però també ha mostrat cert descontent amb afirmacions per part del nou equip de govern sobre l’estat d’endeutament de les finances municipals. “Són afirmacions totalment falses, i l’alcalde ho sap perquè fins ara ha format part de la comissió d’hisenda on s’explicava absolutament tot el que fa referència a l’estat dels comptes”, per això han anunciat que en el pròxim ple es demanarà una auditoria externa dels comptes municipals perquè es faça pública "la gestió financera i la bona salut dels comptes", una proposata que l'actual equip de govern duia al programa electoral. “En cas que no vulguen fer aquesta auditoria, demanarem que es faça públic l’informe de secretaria i intervenció en què s’especifica la situació econòmica de l’Ajuntament”, ha explicat Isabel Ferré.