Mor un home en beure rentavaixelles servit per error en un bar de Benicarló

Europa Press
15 de juny del 2015
Actualitzat a les 19:29h
La Guàrdia Civil està investigant la mort d’un home de 50 anys que hauria ingerit un producte de neteja, concretament rentavaixelles, servit per error com a vi blanc en un bar de Benicarló.

Els fets van passar ahir diumenge poc abans de les 3 de la tarda, quan la Policia Local de Benicarló va rebre l’avís a través del 112 que indicava que el client d’un establiment de la plaça Isabel de Villena hauria ingerit part del contingut d’una botella de vi a l’interior de la qual hi havia en realitat rentavaixelles i que per error havia estat guardada a la cambra frigorífica junt amb la resta de begudes.

Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar agents de la Policia Local i del SAMU per tal d’atendre l’home, que va ser traslladat en estat greu a l’hospital comarcal de Vinaròs, on va morir. Tot i que falta saber el resultat de l'autòpsia que practica l'Institut Anatòmic Forense, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per tal d'aclarir els fets i determinar si hi podria existir responsabilitat penal per un possible delicte d'homicidi per imprudència.