El PSC votarà a favor de la investidura d'Adam Tomàs com alcalde d’Amposta

Redacció
11 de juny del 2015
Actualitzat a les 16:10h
Francesc Miró ha avançat la postura del PSC en el ple d'investidura de dissabte a Amposta.
Francesc Miró ha avançat la postura del PSC en el ple d'investidura de dissabte a Amposta. | PSC

Francesc Miró, candidat del PSC a les eleccions del 24 de maig i nou portaveu del PSC a l’Ajuntament, ha anunciat avui que el grup socialista donarà suport a l'elecció d'Adam Tomàs com alcalde d'Amposta en el ple de constitució del nou Ajuntament dissabte vinent. “Tothom sap que tant nosaltres com ERC volíem un canvi per Amposta, de fet n’havíem parlat en més d’una ocasió, i que arribat el cas el faríem possible conjuntament, i este s'ha produït, és cert, amb una aritmètica diferent, ja que ERC té la majoria absoluta. De totes maneres, tenim un seguit de principis i objectius en comú, com la necessària transparència municipal”, ha explicat.

Miró ha subratllat que “el fet que Tomàs s’haja ofert a fer realitat alguns punts programàtics proposats per nosaltres han estat determinants perquè li donem el nostre vot com alcalde”.
Entre els punts de coincidència hi ha “la reducció de l’IBI, adquirir el Sindicat i l’antic Col·legi de les Monges per fer un gran centre d’equipaments, augmentar la dotació econòmica de les beques per al transport dels universitaris i ampliar-les a Màsters i la gratuïtat del transport públic, entre altres”, apunta el PSC en una nota de premsa. Miró ha recalcat el PSC vetllarà “perquè ERC dialogue i escolte pel bé dels nostres ciutadans. L’atur i les desigualtats no caben en l’Amposta que nosaltres volem, per això li dic al nou alcalde que ens tindrà al seu costat a l’hora d’impulsar iniciatives per reduir l’atur i pal·liar la pobresa”.

El dirigent socialista ha conclòs afirmant que “Siga el que siga el meu àmbit de responsabilitat política, no entenc una altra manera de fer que estar sempre al costat de l’alcalde en tot allò que permeta sumar en benefici de la majoria de la gent. Però també ha de saber que estarem amatents i seguirem de prop l’acció de govern. Farem una oposició responsable, seriosa i exigent”, ha assegurat.