Bel agraïx que ERC «haja optat per respectar la llista més votada»

Redacció
03 de juny del 2015
Actualitzat a les 23:11h
El candidat de CiU Ferran Bel ha votat a les 12.30 al Casal de Remolins.
El candidat de CiU Ferran Bel ha votat a les 12.30 al Casal de Remolins. | Eva Mascarell

El cap de llista de CiU a Tortosa i actual alcalde en funcions, Ferran Bel, ha agraït este matí que ERC “haja optat per respectar la llista més votada i a la vegada que mantinga una actitud, més enllà de si entra a governar o no, de generar una governança estable a la ciutat”.

Després de l’assemblea de militants del republicans que anit va descartar un pacte de govern d’esquerres amb Movem Tortosa i el PSC, d’una banda, i també entrar en un pacte amb CiU, Bel, ha agraït  en declaracions a la Cadena Ser el gest de la força liderada per Monclús i que no “haja buscat pactes a la contra difícils, que després serien difícils de justificar”.

Bel ha avançat que en els propers dies continuaran els contactes amb ERC per acabar de definir l’acord d’estabilitat entre ambdues forces i confia “abans del dia 13” acabar “d’emmarcar esta possibilitat d’acord”.

El futur alcalde de Tortosa ha lamentat que el líder del PSC a la ciutat, Enric Roig, oferís l’alcaldia a Monclús per conformar el pacte conjuntament amb Movem: “Roig ens va sorprendre a tots fent un oferta a la contra dient que ells oferien l’alcaldia 4 anys a ERC i per tant s’exclou a ell mateix. Té un discurs contradictori i això fa de tot menys generar confiança”