Sortegem un menú per a dos a les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de l'Ametlla de Mar

Redacció
29 de maig del 2015
Actualitzat el 08 de juny a les 12:10h
990_1432973299banner-peix-blau-foto
990_1432973299banner-peix-blau-foto
Les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de l’Ametlla de Mar són l’un deliciós aparador per gaudir de la gran varietat de peixos blaus de la costa que arriben a la llotja i que els restauradors locals preparen amb les millors receptes. Tècniques culinàries clàssiques i modernes es combinen a les cuines en els diferents menús que s’oferiran en estes jornades.
Divendres 5 de juny s’enceten a l’Ametlla de Mar 10 dies de plena intensitat gastronòmica en les Jornades del Peix Blau que, fins al 14 de juny, nou restaurants del Club de Gastronomia oferiran menús a entre 20 i 35 euros amb l’objectiu de difondre la cultura culinària i marinera d’esta població a través d’un dels productes de proximitat i saludables que oferix el mar.

El verat, el seitó, la tonyina, la sardina o el bonítol seran els productes estrella d’una promoció que pretén donar valor afegit als productes de la mar i la tasca tradicional dels pescadors i la Confraria de Pescadors.
 

Degustacions de peix blau a la Diada dels Fideus Rossejats del 2014.

Estes jornades es complementen amb la ruta de tapes Tapamar, en la qual un bon nombre de bars del municipi preparen tapes elaborades amb peix blau, i clouen amb la popular Diada dels Fideus Rossejats, que tindrà lloc el 14 de juny al matí, al port. Amb l’adquisició de tiquets per valor de 5 euros, els assistents podran gaudir d’una degustació de fideus, dos tapes de peix blau i dos consumicions de vi de la DO Terra Alta, protagonista també de les jornades. El concurs gastronòmic dels fideus rossejats i la Festa del Mar, amb activitats nàutiques al port, són propostes per gaudir d’un dia ben especial.

Sorteig d’un menú per a dos
Aguaita.cat i Delcamp.cat, en col·laboració amb l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de l’Ametlla de Mar, us oferixen la possibilitat de guanyar un menú per a dos persones en algun dels nou restaurants del Club de Gastronomia de l'Ametlla de Mar que participen a les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau.

Per participar-hi i entrar al sorteig només cal que empleneu el formulari que trobareu més avall. Teniu temps fins al dilluns 8 al migdia, perquè a la tarda farem el sorteig i comunicarem el guanyadador, que podrà gaudir del menú al restaurant que esculla entre el dia 9 i el 14 de juny.

Podeu consultar aquí les propostes que us oferixen les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau.

SORTEIG TANCAT