Els Bombers busquen un home que ha caigut al riu Ebre a prop de l'embarcador de Ginestar

Estava navegant en una piragua quan s'ha precipitat a l'aigua

Redacció
26 de maig del 2015
Actualitzat el 27 de maig a les 9:08h
La recerca de l'home que ha desaparegut al riu es du a terme amb embarcacions i un helicòpter.
La recerca de l'home que ha desaparegut al riu es du a terme amb embarcacions i un helicòpter. | Judit Brú

ACTUALITZACIÓ, dimarts 26, 10.00 hores | Continua la recerca

Els Bombers de la Generalitat han reprès este matí la recerca de l'home de 67 anys desaparegut ahir al riu Ebre, a l'altura de Ginestar.

Cinc unitats terrestres, un helicòpter i unitats dels Grups de Suport d'Actuacions Especials (GRAE) i del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM) dels Bombers participen en la recerca.

Voluntaris amb una vintena de piragües van participar ahir en les tasques de recerca d'un home que va caure al riu Ebre a la tarda i va ser arrossegat corrent avall en bolcar la piragua amb la qual feia una travessia pel riu.

Es tracta d'un home de 67 anys i la desaparició del qual va ser denunciada per la seua dona, a les 15.28 hores d'ahir. Immediatament, es van activar set dotacions dels Bombers, que van efectuar la recerca tant dins com fora de l'aigua del riu, entre Ginestar i Miravet, per una banda, i des de Miravet cap a la desembocadura del riu, per l'altra.

ACTUALITZACIÓ, dilluns 25, 19.20 hores | Una vintena de piragües s’incorporen a la recerca
Voluntaris amb una vintena de piragües s’han incorporat a les tasques de recerca de l’home que ha caigut al riu Ebre esta tarda i ha estat arrossegat corrent avall en bolcar la piragua amb la qual feia una travessa pel riu. Es tracta d’un home de 67 anys de qui n’ha avisat de la desaparició la seua dona, a les 15.28 hores. Immediatament s’han activat 7 dotacions dels Bombers, que estan fent recerca dins i fora l’aigua. Per una banda, es resseguixen els marges del riu i es busca dins l’aigua amb 2 barques dels Bombers, que s’han repartit el recorregut entre Ginestar i Miravet, per una banda, i des de Miravet cap a la desembocadura del riu, per una altra. Igualment s’ha activat un helicòpter dels Bombers de la Generalitat que fa una inspecció aèria de tota la zona.

INFORMACIÓ 16.35 hores
Efectius dels Bombers de la Generalitat han començat la recerca, amb una embarcació i un helicòpter, d'un home que ha desaparegut al riu Ebre després de caure a l'aigua. Segons l'avís que ha tramès l'esposa del sinistrat en una trucada d'emergències, l'home estava navegant amb una piragua quan s'ha produït el succés a la zona de l'embarcador de Ginestar, tal com han informat els Mossos d'Esquadra. Una empresa de salvament s'ha incorporat també a les tasques de recerca. De moment, els Bombers no han facilitat la identitat ni el veïnatge de l'home que busquen.