‘Aguaita.cat’ traurà al mercat la primera novel·la de ‘Lo Mascarat’

Redacció
04 de maig del 2015
Actualitzat el 23 de maig a les 9:37h
990_1430724336americana
990_1430724336americana

Teaser realitzat per Josep Redó.
 

Compte enrere per al debut editorial d’Aguaita.cat amb la que serà la primera novel·la del periodista d’Ulldecona, col·laborador i blogaire d’este diari digital, Antoni Manel Muñoz, Lo Mascarat. El proper mes de juny sortirà al mercat A l’americana, un reportatge novel·lat a l’estil gonzo que narra les peripècies de l’autor del blog Lo Reüll en un viatge a Los Angeles que l’autor s’ha empescat per desemmascar allò que s’amaga darrera de la societat capitalista nordamericana.


 

La periodista Sílvia Berbís, d'Aguaita.cat, amb Antoni Manel Muñoz, 'Lo Mascarat' Foto: aguaita.cat

 
Amb pròleg de l’escriptor de Flix Andreu Carranza, premiat enguany amb el Josep Pla i també blogaire d’Aguaita.cat, A l’americana conté una bona dosi de l’humor àcid que caracteritza l’estil de Lo Mascarat. Així, filtrant i reflexionant sobre les vivències viscudes en el seu viatge als Estats Units, l’ulldeconenc desgrana “fins a quin punt el capitalisme portat al súmmum pot crear una societat surrealista, la Meca de la falsedat, la desigualtat i el freakisme més irrefrenable”, avança.

A l’americana és una novel·la curta i desenfadada ideal per devorar en una calorosa tarda d’estiu. Podeu fer-ne la reserva omplint el formulari que trobareu més avall i us garantireu rebre un dels primers exemplars, a un preu de 10 euros (si esteu fora del circuit de distribució, s’afegiran les despeses d’enviament per Correus, o bé podeu recollir-lo als punts que es determinaran).