Miró (PSC) proposa un programa electoral específic per al Poblenou

La millora dels accessos i la senyalització, un nou dipòsit d'aigua amb més capacitat i la conversió de la plaça Jardins en zona de vianants són algunes de les propostes

Redacció
22 d'abril del 2015
Actualitzat el 23 d'abril a les 8:04h
Imatge de la roda de premsa al Poble Nou.
Imatge de la roda de premsa al Poble Nou. | Cedida

Imatge de la roda de premsa al Poble Nou. Foto: Cedida


El candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta, Francesc Miró, ha presentat un programa electoral específic per al Poblenou. "Per a nosaltres, és molt important la gent que viu aquí, per això, amb Dionisio Cano, que és el nostre representant, ens hem reunit amb amb moltes persones per recollir tot un seguit de propostes encaminades a millorar el Poblenou", ha assenyalat Miró.

Els socialistes proposen, entre d'altres, rebaixar des del primer any l'IBI per arribar en quatre anys a una reducció del 20 %. També es proposa reduir l'IBI de la rústica. Miró ha destacat també que és fonamental incrementar la freqüència d'autobusos i instal·lar una marquesina en la parada del bus, i millorar la carretera i accessos al Poblenou. Una altra proposta és la millora i el condicionament del cementeri i la conversió en zona de vianants de la plaça Jardins. Els socialistes han recollit també la necessària construcció d'una depuradora i la construcció d'una àrea per a gossos. 

A més, Cano també ha explicat que el poble té molts problemes en l'abastiment d'aigua i que cal comprar un dipòsit nou amb més capacitat que garantisca la falta d'aigua, sobretot durant l'estiu, "ja que estem patint constants talls de subministrament".  A la vegada que ha insistit en la millora de la senyalització per afavorir un dels sectors que més poden incidir en l'economia, que és el turisme.