La comunitat educativa ebrenca se suma al dol pel professor mort a Barcelona

Redacció
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 12:45h
Minut de silenci celebrat davant els serveis territorials d'Ensenyament a Tortosa.
Minut de silenci celebrat davant els serveis territorials d'Ensenyament a Tortosa. | Cedida

Minut de silenci celebrat davant els serveis territorials d'Ensenyament a Tortosa. Foto: Cedida

Els centres educatius de les Terres de l'Ebre s'han sumat este matí a les mostres de condol pels fets ocorreguts ahir a l'Institut Joan Fuster de Barcelona, en què un professor va morir a mans d'un alumne de 13 anys.

A Tortosa els membres de la delegació del Govern a les Terres de l'Ebre, la Junta de Personal Docent i una representació de la comunitat educativa de les Terres de l'Ebre han fet 5 minuts de silenci davant dels serveis d'educació. Hi han acudit representants institucionals, encapçalats pel delegat del Govern, Xavier Pallarès, i el director territorial d'Ensenyament, Antoni Martí, i la Junta de Personal Docent, encapçalada per la seua presidenta, Maria Bernal. També s'hi ha sumat una representació de l’alumnat del Col·legi La Mercè de Tortosa.

Al mateix temps, tots els centres educatius, públics i privats, de les Terres de l’Ebre també feien una concentració de 5 minuts de silenci a les respectives instal·lacions com a mostra de condol pels tràgics fets ocorreguts ahir a l’Institut Joan Fuster de Barcelona.