L’Ajuntament de Flix i ‘La Caixa’ signen un conveni per promoure el servei d'ajuda a les persones sense recursos

Redacció
21 d'abril del 2015
Actualitzat a les 10:05h
Imatge de la signatura del conveni.
Imatge de la signatura del conveni. | Cedida

Imatge de la signatura del conveni. Foto: Cedida


L'Ajuntament de Flix i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni per tal de dur a terme el projecte Millora del Servei d'Ajuda a les persones que passen gana a Flix. Esta iniciativa pretén crear un espai on es puguen classificar i guardar el menjar fresc, menjar de caducitat llarga, roba, etc., provinents de les campanyes de recollida d'aliments.

En este espai es realitzarà el repartiment a aquelles famílies que més ho necessiten, donada la seua cèntrica i discreta ubicació. L'espai, concretament, es troba als baixos de l'edifici de l'Ajuntament vell, on s'hi establiren durant uns anys les dependències de la Guàrdia Municipal, entre altres serveis.

L'Obra Social "la Caixa" es compromet a fer una aportació de 7.000 euros i l'Ajuntament de Flix, a destinar íntegrament aquest import a la realització de les activitats objecte de la col·laboració, a aportar tots els recursos humans i materials necessaris per dur a terme el programa objecte del conveni i és, a més, l'únic responsable de l'acció.

El conveni tindrà una durada des de la seua signatura fins al 31 de desembre de 2015.
En representació de l'Obra Social "la Caixa", ha signat el conveni Tatiana Caro, directora d'Institucions Tarragona, i en representació de l'Ajuntament, Marc Mur, alcalde de Flix. A l'acte hi eren també presents Rubén Biarnés, director de l'oficina de Flix de "la Caixa", i Rita Costa, regidora d'Acció Social.