Cultura homenatja l’escriptor Gerard Vergés a Tortosa

Redacció
20 d'abril del 2015
Actualitzat a la 13:05h
Gerard Vergés va morir este 23 d'abril a Tortosa.
Gerard Vergés va morir este 23 d'abril a Tortosa. | Cedida

La Institució de les Lletres Catalanes del Departament de Cultura, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, ha programat per al proper divendres, 24 d’abril, un acte d’Homenatge a l’escriptor Gerard Vergés en el primer aniversari de la seua mort, el passat 23 d’abril 2014.
 
L’acte que preveu la presència del conseller de Cultura, Ferran Mascarell, juntament amb l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i el director territorial de Cultura, Ferran Bladé, tindrà lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa a les 19.00 hores.
 
Per a este acte de record i reconeixement, s’han programat diverses intervencions i actuacions a partir de la declaració del poeta tortosí:  “Estimo molt la vida i estimo molt la meua llengua”. Concretament, l’acte comptarà amb la xerrada “Una amistat literària” de l’historiador i escriptor Jesús Massip i també la d’“Entendre Vergés” de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs. Alhora Riu en so interpretarà “Paraules cantades” i Montse Castellà “Aquell riu ample i feliç”; i també es presentaran audiovisuals sobres la figura del poeta Gerard Vergés.