Óscar Carles encapçala la candidatura de Movem Bítem

Redacció
16 d'abril del 2015
Actualitzat el 17 d'abril a les 8:32h
Presentació de la candidatura de Movem Bítem encapçalada per Oscar Carles.
Presentació de la candidatura de Movem Bítem encapçalada per Oscar Carles. | Movem

Movem Tortosa ha donat a conèixer aquest cap de setmana la seua candidatura a Bítem, que rebrà el nom de Movem Bítem, per a les pròximes eleccions del 24 de maig. Jordi Jordan va presentar el cap de llista a la població, Óscar Carles, pagès de professió i membre d’Iniciativa per Catalunya Verds, que anirà acompanyat a la candidatura al poble de Laia Rovira, tècnica de Prevenció de Riscos Laborals i membre de JEV; Salvador Mauri , aturat i extreballador de la LEAR, i Ramon Baiges, operari d’indústria (estos últims ambdós independents).

Jordan va aprofitar per explicar els eixos vertebradors de Movem Tortosa i els objectius que té la candidatura per a tot el municipi. L’alcaldable va explicar que Movem és alhora una plataforma política, social i ciutadana “que aglutina moltes sensibilitats, ideologies i, sobretot, ganes de moviment per a Tortosa i Bítem”. D’altra banda, va destacar que són tres els eixos que en definixen els objectius: aconseguir una Tortosa més democràtica, més justa i que genere més llocs de treball. Jordan va explicar que “estos tres punts són clau a Tortosa, però també han d’estar presents a Bítem i a tots els altres pobles”.

En els pròxims dies, Movem Bítem durà a terme un acte a la població per explicar totes les propostes concretes per a Bítem, així com totes aquelles que Movem defensa a tot el municipi i que també afecten els habitants dels diferents pobles.