ERC presenta amb AM sis joves candidats a Paüls, Bot, la Torre de l'Espanyol, Caseres, Xerta i Arnes

Redacció
10 d'abril del 2015
Actualitzat el 08 de maig a les 21:19h
Aspa amb els seus candidats més joves i altres membres de les llistes del partit a les municipals.
Aspa amb els seus candidats més joves i altres membres de les llistes del partit a les municipals. | ERC

El president de la Federació de l’Ebre d’Esquerra, acompanyat de la diputada de les JERC al Parlament, Marta Vilalta, han presentant els caps de llista més joves que presentarà el partit amb Acord Municipal a les properes eleccions municipals. Aspa s’ha mostrat molt satisfet que amb la fórmula d’Acord Municipal, ERC puga presentar per primer cop des de la recuperació de la democràcia llistes electorals a Paüls i Caseres.

A Paüls, el candidat serà Enric Adell, de 28 anys, que es presentarà sota el nom de ‘Per Paüls - AM’. A Caseres, Manel Palau, de 35 anys, amb ‘Tots som Caseres – AM’, és qui encapçalarà el projecte després que la passada legislatura encapçalés la llista de la FIC. A La Torre de l’Espanyol es presenta com a alcaldable Joan Juncà, de 27 anys, per ‘Junts per la Torre-AM’, i a Bot el candidat serà Blai Martí, de 25 anys, que es presenta per ‘Botobjectiu-AM’. També es presentaran candidats joves amb experiència política com Roger Aviñó, de 28 anys, que ja havia estat regidor independent a l’Ajuntament de Xerta i ara encapçalarà la candidatura ‘Mes per Xerta, i Neus Sanromà, de 34 anys, la qual per tercera vegada liderarà la llista d’ERC a Arnes.

Aspa ha valorat “la valentia, el compromís i la vocació de servei d’estos joves cap al seu país i el seu poble”. Per al president de la Federació, representen la vigència, la renovació i el futur del projecte per als pobles de les Terres de l’Ebre, i també el nou model de país que s’albira per a després del 27 de setembre. Aspa ha apostat per “construir uns pobles diferents al model de política rància i vella sorgit dels pactes de CiU i PP als consells comarcals i a molts ajuntaments de les comarques de l’Ebre”.

Per a la diputada Marta Vilalta, estos joves són un reflex del que està passant en l’àmbit nacional i del projecte d’ERC que és “sinònim de renovació, obertura, suma i joventut”. Cal tenir present, segons Vilalta, que, “davant qualsevol canvi o revolució que hi ha hagut a la història, els joves sempre l’hem liderat i protagonitzat, i per això avui també reivindiquem ser protagonistes als nostres municipis i al conjunt del país”. La diputada ha fet una crida a mobilitzar-se “per fer un país lliure, just i net, on el jovent tingui les oportunitats mereix”.